Over ons

Ons bedrijf is als zelfstandige onderneming begonnen in 2006.
Voordien was Robert de Jong zelf twaalf jaar als allround tegelzetter actief bij Julius van der Werf, groothandel in keramische tegels, een begrip in het Nederlandse “tegelland”.

Wij hebben véél ervaring in het werken met alle soorten en maten tegels, verwerkt in vloeren, douches, toiletunits, terrassen, buitengevels, zwembaden enz.
De uitvoerende tegelzetter(s) is (zijn) geselecteerd uit de praktijk op basis van deskundigheid en kwaliteit van werken. De door R.M. de Jong tegelwerken geleverde tegels komen via Julius van der Werf, een garantie voor kwaliteit.

Lijm en voegsel zijn kwaliteitsproducten van Eurocol. De foto’s op onze site zijn van eigen tegelwerk of van tegelwerk in samenwerking met andere tegelzetbedrijven.

Hiermee heeft u een indruk van de mogelijkheden op het gebied van tegelwerk, die wij voor u kunnen realiseren. Wilt u concreet en tastbaar tegelwerk van ons zien? Het tegelwerk in de showroom van Julius van der Werf in Sneek is door ons uitgevoerd. Hebt u een tegelzetter nodig of wilt u gewoon informatie? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maken graag een passende offerte.